Zin in de zomervakantie!

Nog een paar weken en dan is het zomervakantie. Wij hebben er zin in! Zes weken lang, van 10 juli t/m 18 augustus 2017 organiseren onze pedagogisch medewerkers in zes centrale vakantielocaties in Vlaardingen en twee locaties in Maassluis leuke, afwisselende en sportieve activiteiten en uitstapjes voor alle kinderen van 4 t/m 13 jaar.

Bekijk in onze vakantieprogramma’s wat er waar op welke dag te beleven is en meld uw kind snel aan op (een) dag(en) en in een locatie naar keuze. Dit kan per e-mail via vakantieopvang@un1ek.nl, via het online inschrijfformulier of bel naar de klantenservice via 010-4355611.

Ook als uw kind in de schoolweken geen gebruik maakt van voor- of naschoolse opvang of onderwijs bij UN1EK, is hij of zij in de vakantie van harte welkom!

UN1EK op het Zomerterras

Op woensdagmiddag 16 augustus zijn alle kinderen van 4 tot 13 jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam welkom op het UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras in Vlaardingen. Op vrijdagavond 18 augustus sluiten we de zomervakantie dansend af op de UN1EK Kinderdisco op het Zomerterras. Dans je mee?